Nu startar vi produktionsbolag!

Så här lyder den light-pompösa pressreleasen:

Mexiko är ett nystartat produktionsbolag med inriktning på att utveckla och producera program för alla plattformar med rörlig bild. Bakom bolaget står kreatörerna och programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson samt Lars Beckung som senast var programdirektör på SBS TV.
Fredrik Wikingsson strålar när han tar till orda:
– Det här blir kul! Och bra! Lars Beckung är så jävla duktig och erfaren inom den där mystiska ”kanalsidan” och är därför det perfekta komplementet till mig och Filip, som suttit på produktionsbolag i tio år. Nu vill vi bygga en härlig arbetsplats dit vi hoppas kunna knyta en massa begåvade, kreativa människor som fattar att den här branschen kommer att se radikalt annorlunda ut om tre år.

Jajamen! Vad det här betyder i praktiken? Att vi i bästa fall fortsätter att göra skojig TV och sånt! Ni kanske inte bryr er ett skit om VEM som producerar sakerna, men nu vet ni hur det kommer att se ut efter nyår i alla fall. (Och ja, det är jag som har tagit bilden.)

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Betygsätt avsnittet