Vi ska ut på turné!!!


Ja, en sådan rubrik tillåter fan tre utropstecken!(!!) Nu är det dags! Senare i vår tar vi det stora KLIVET, upp på de stora SCENERNA! Land och rike kring! Konserthus! Spontanitet! Liv! Skratt! Sång! Viss pyroteknik! En riktig HUMORFÖRESTÄLLNING! Fullt ställ!

Vi har filat på det här ett tag nu och är fruktansvärt peppade. Mer snack om showen finns i extra-podcasten längst upp på sidan, men vi vill även här framlyfta att föreställningen heter ”JAKTEN PÅ DEN FÖRSVUNNA STADEN” och att varje kväll blir UNIK eftersom showen handlar om staden vi befinner oss i. Helvete så roligt och skräddarsytt! Lyssna nu på podcasten för att få reda på mer, eller gå direkt till biljettlänken och SÄKRA PLATS! Följ även utvecklingen här, på filipochfredrik.com. Vi kommer med all säkerhet att behöva din hjälp vad det lider.
Törs vi säga att roligare än så här, det får ni inte i vår!? Vi säger väl 3000 gånger roligare än Big Comedy!?

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Betygsätt avsnittet