Välkomna, kära medbrottslingar!


Så kul! Vi efterlyste i höstas bidrag till det som skulle kunna bli en hemsida – kring podcasten, kring TV-grejerna, kring oss, och vips är det 16 januari, någon fyllskalle till fartygskapten har stökat till det ordentligt i Italien, Ricky Gervais sitter någonstans och myser åt sin självupplevda förträfflighet, Carola och Magnus Uggla är bästa kompisar i TV4, utseendefixeringen har nått sådana nivåer att Aftonbladet tror sig kunna tjäna pengar på detta,


och vår hemsida är färdig. Nu finns den! Nu kör vi! Nu är vi snart Oprah!
Tack så in i helvete till gänget på Oh My, som knattrat ihop sajten. Säg vad ni tycker i kommentarsfältet, rapportera buggar till support@filipochfredrik.com, lyssna på vår välkomstpodcast för guds skull, titta till TV-arkivet, spinn loss i podcast-arkivet, bidra med klipp och bilder som har med podcasten att göra!

Notera att detta inte är någon humorsajt i stil med 1000apor eller Spermaharen, vi ser det mer som en plats att mötas – ett bögringen i webformat, där vi tänker hitta på en hel del kul saker framöver. Några konkreta idéer tänker vi inte bjuda på än för då kommer Eddie Izzard och snor dem.
Välkommen åter!
// Filip & Fredrik

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Betygsätt avsnittet