Val-podcast!


Nej, det blir ingen valvaka från vår sida i år, det var jävligt kul för fyra år sedan, men det kändes så SPECIELLT då, med Obama och allt, och i år känns det tröttare, så vi tänkte att med tanke på att det tar en månad att styra upp en valvaka och med tanke på att vi inte har den tiden i år så gör vi ändå NÅGONTING, eftersom vi nu paradoxalt nog är jävligt peppade på det här satans valet. Så vi kommer sonika att kolla på CNN och Fox News och allt vad det är här borta, Filip på en knarkig LA-fest med en massa stenade demokrater, jag mitt i Romney-land, i svinrika West Palm Beach, Florida. Sedan, när det är avgjort, gör vi en KOMPAKT, bra och rolig analyspodcast av hela skiten som i bästa fall ligger ute tidigt, tidigt på onsdag morgon. (DEN ENDA SAMMANFATTNINGEN NI BEHÖVER.)
Jag vet att vi har pratat om att live-podda tidigare, men vi insåg att det BARA hade blivit bra om vi hade kollat på samma valvaka som ni. Då hade ett live-commentary kunnat bli kul och nyskapande, men nu kommer ni att kolla på TV4 eller SVT, de FLESTA av er, och vi på amerikanska kanaler. Det blir för luddigt. Skit samma. Gör hur ni vill. Sitt uppe eller sov, men räkna iskallt med en härlig specialpod från oss på morgonen, kring ämnet vi gillar mest av allt: USA och alla dess märkligheter.
Onwards & upwards!
(Och vi kommer såklart med en HELT VANLIG pod på torsdag.)

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode