Malmö! Göteborg! Vi bjuder på live-podcast!


Titta på bilden! Den är från Berwaldhallen i augusti! Jag fyllde 39 den dagen och vi spelade in vår 100e podcast. Det var för jävla trevligt. Och nu har vi kommit på en grej! Vi ska ju showa med Jakten på den försvunna staden i december, och insåg att Göteborg och Malmö utspelar sig en lördag och söndag, och det är ju DÅ vi spelar in podcasten! Så! Vi tänkte att “Vad FAN, varför inte spela in podcasten på scen, när vi ändå har ett par scener RIGGADE!?”
Alltså: Om ni kommer och ser oss i Malmö och Göteborg så kommer vi att vara FÖRBAND TILL OSS SJÄLVA! Ett par timmar före showtime spelar vi in en podcast på scenen. Sedan tackar vi för oss, vi går och byter om till kostym, ni tar ett par bärs, och sedan blir det slipad showtime med Jakten på den försvunna staden! Så ni som tidigare undrat om det blir “nytt material” kan nu vara lugna, det blir DELS en timme nytt material i form av podcasten, DELS nya låtar och infallsvinklar i Jakten på den försvunna staden. Det blir MAGISKA kvällar, detta, det blir MYCKET för pengarna! Biljetterna till Berwaldhallen rök fan DIREKT, så köp biljetter NU! Det gör du här intill!
Vi ses för fan!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode