RS-tävlingen avgjord!

Yes! I förra veckans podcast började vi babbla om hardcore-chassidjudar i Brooklyn, det mynnade ut i att Filip påstod att jag hade kvaliteterna för att bli den kanske BÄSTE bokstavstroende juden out there, så vi bad kort och gott våra lyssnare att kreera lite Rolling Stone-omslag där “jag” i min nya inkarnation blev intervjuad (givetvis av Jann S. Wenner, vad fan trodde ni?). Och vi har fått in shitloads med förslag från våra magnifikt kreativa lyssnare. Jag är enväldig domare och har utsett en vinnare som heter Marcus Stenberg. Grattis! Du får två biljetter till våra december-gig av “Jakten på den försvunna staden”. Hör av dig och säg vilken stad du vill se oss i. Här är Marcus spänstigt monokroma bidrag som jag blev extra förtjust i tack vare både Photoshop-jobbet och de kreativa puffarna på resten av omslaget, framförallt den säljiga 500-rutan i hörnet. Magasin jobbar allt mer med siffror på sina omslag. Well spotted, och bra val av 500-lista!

Nu till två hedersomnämnanden, som  jag belönar med iPhone-GAPA-skal. Det första till Erik Dahlström som tänkt lite utanför boxen, med både mig och Filip på omslaget. Okej att de svarta och vita bokstäverna inte är helt kosher (!), men vad fan:

Kudos (och mobilskal) även till Joel Baudin som valde att gå på filmposterspåret. Den här har något jävligt trevligt över sig:

Slutligen några till som är härliga, men som i MIN BOK inte räckte hela vägen fram.


Och slutligen denna, som påminner så mycket om hur MySpace-sidorna såg ut för typ sju år sedan, i all sin färgsprakande galenskap:
Det är klart ni inte behöver hålla med om vinnarvalet, men jag tycker vi kan applådera varandra denna måndagmorgon, för den kreativa verkshöjd som råder i dessa kvarter. Hoppas ni får en fin vecka. Jag spelade nyss in veckans podcast, här i Florida, där jag hänger. En rolig stund. Lite prat om Robert Capa, lite prat om Fairytale of New York. Ni får höra på torsdag. Må gott så länge!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode