Best of Uffe!!!


Nu när han är brinnande aktuell med ett “Skavlan”-framträdande känns det äntligen rimligt att tota ihop en Spotifylista med Ulf Lundells tio bästa låtar. På något sjukt sätt känns det nästan LADDAT att göra det. Hahaha. Weird. Men så är det.
For better or for worse så är det den här listan man hittar om man spjälkar upp mitt&Filips DNA och letar efter noter & sånger; gör man det så hittar man dessa tio låtar. Där förenas vi. Ni kan nog inte förstå hur mycket vi lyssnat på de här sångerna när vi suttit i bilar på nätterna, köpt lite kaffe och godis på någon barmhärtigt nattöppen bensinmack, sen in i bilen och snart säger en av oss: “Sätt på lite Uffe”. Och så kommer de här låtarna medan älgstaketen forsar förbi på högersidan. Natt efter natt. År efter år. Tack för det, Ulf! Och listan hittar du HÄR!
Vilka låtar saknar du?

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode