So here we go…

… Å, det är ju – slår det mig nu – slutrepliken i Paul Thomas Andersons Punch-Drunk Love, när Emily Watson till slut har blivit ihop med Adam Sandlers mycket MÄRKLIGE rollfigur. Det har varit en long hard winding road fram till att de hittat varandra och till slut så är de TILLSAMMANS och han sitter vid sitt typ skrivbord och hon smyger sig fram bakifrån, lägger armarna på hans axlar och viskar “So here we go…” HELVETE vad jag gillade det när jag såg filmen, som väl om vi ska vara ärliga nog är Paul Thomas sämsta. Jag är MYCKET sugen på hans kommande, The Master. Och nu vill jag se om slutrepliken i Punch-Drunk Love, den kommer här:

Så FINT!
Men det JAG syftade på när jag skrev “So here we go” var förstås att podcasten nu, efter en del TJAT, finns på Spotify.

Det känns jävligt roligt. Alla bara frågar “Men nu kommer ju er plats på iTunes topplista att påverkas!?!?!?” Och booooohooooooo då, men det känns angelägnare att nå ut till fler människor och det tror jag vi gör på det här sättet. Just nu ligger bara det senaste avsnittet uppe, jag tror det kommer att fyllas på lite grann bakåt på måndag, och förhoppningen är att alla gamla avsnitt också ska finnas där vad det lider.
Tycker ni det funkar bra, det där, eller ska vi försöka fixa till någonting? Ni kan ju detta SÅ mycket bättre än vi, så säg till om vi kan förbättra den här TJÄNSTEN i kommentarsfältet här nedanför vetja!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode