Åh, han har prisats…


… ordentligt de senaste åren, Louis CK, för sin standup, sin TV-serie och sin all-around-påhittighet med “det digitala” vad det gäller innehållsdistribution och biljettförsäljning. Jag tycker väldigt mycket om honom och så har det varit en tid. Hans serie blir allt konstigare, vilket inte ALLTID är bra, ibland kan det bli self-congratulatory och weird-för-weirds skull, men vill man se honom i full kreativ blom då ska man se avslutningen av säsong tre från i torsdags. På torrentsajter antar jag att avsnittet heter 0313, på iTunes US är det ännu lättare.
Det är juletid och Louis deppar. Jag hatar vanligtvis helgrelaterade avsnitt i amerikanska serier, eftersom man intet ont anande slår sig ner en fredag i november och vips så har 30 Rock, Parks and Rec, The Office, Community och Up all night Halloweenavsnitt. ALLIHOPA. Vedervärdigt. Men Louis CK bölar jul i september och det gillar jag. Avsnittet blir bara konstigare och konstigare men slutet är så poetiskt och vackert och varmt och roligt att jag tänker att vi ska vara glada som lever i samma tid som Louis CK. Här och nu händer han! Älska honom:
Och nu kommer jag att tänka på det jag tycker är den bästa repliken i Seinfelds historia:

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode