Podcast #100 – Live!

Ja, tanken är alltså att vi ska streama ut skiten torsdag kväll. Några av er joinar oss fysiskt i Berwaldhallen, några andra kan ta sig an detta potentiella magplask i ett litet fönster här på nätet. Vi har tagit hjälp av trevligt folk på Qbrick, som tillsammans med våra vänner på webbyrån Oh My ska försöka streama ut detta, MED BILD OCH ALLT!
Vi hoppas detta ska funka, men hey, det är pionjäranda så det sjunger om det. Det är inte varje dag en sådan här lo-fi-show läggs ut live på nätet, och vi håller tummarna för att det funkar. Tanken är att streamen drar igång vid 19.30, och så är det någon form av showtime 20.00. Det får gå som det går. Men det vore SATANS kul om ni ville kolla på denna enkameraproduktion. Slå upp en drink för fan! Se hur ljuset spelar genom den!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode