Biljett till podcast #100! Så här gör du!


Jajamen! Det är dags! Den 16 augusti är det dags!
Det här tror vi kommer att bli en så kallad MAGISK KVÄLL, som man bör fira i glada vänners LAG. Det kan också bli pannkaka, men så är det. Det finns ett begränsat antal biljetter (no shit), så vill ni ha en eller flera tycker jag ni ska hosta upp en hundring (jämför DET priset med nån jävla stand-up-show!!!) och slå till på detta DIREKT när biljetterna släpps 09.00 torsdag 2 augusti. Berwaldhallen har sitt eget uråldriga biljettsystem, så det går tyvärr inte att handla via mobilen, men det ska gå via datorn, via den här länken, från och med 09.00 alltså:
http://berwaldhallen.ebiljett.nu/Home/tickets/510/False
Skulle den kuka av någon anledning så får ni ringa 08-784 18 00 eller lirka er fram via berwaldhallen.se eller varför inte FYSISKT besöka Berwaldhallens kassa? (Jo, jag vet, det känns lite 1974.)
Så ROLIGT! Let’s make this a date, shall we?

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode