Didn’t we have a nice time?


Vi är så tacksamma till alla som kom till Berwaldhallen eller kollade hemma. (Här en bild, signerad vännen Andreas Öhman, vars kommande film “Bitchkram” ska vara en jävla succé, tagen sekunderna innan vi gick ut på scenen.) Men det är onwards & upwards som gäller in the world of glitzy showbiz och blaskkaffe-i-pappmuggar. Nu är det lördag och idag ska vi ha lite snack inför Breaking News, som tammetusan har nypremiär på måndag. Det kör vi mån-tis-ons-tors i sex veckor och det blir ett jävla STÄLL! Nu kom jag på var rubriken till det här inlägget kommer ifrån. En The Jam-låt! Men eftersom jag fan ALDRIG RIKTIGT LYCKAS TA MIG AN THE JAM, så visar jag en version där uncle Noel framför den.

Ha en grandios helg nu! Jag och Filip ska på bröllop. Om exakt fem timmar.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode