Special-podcasts i juli!


Ah, vi vill ju inte att podcastuppehållet ska bli allt för gravt i sommar, men vi vill också ladda BATTERIERNA och vara lite lediga, så av den anledningen kommer vi att förbanda en eller ett par podjävlar, som vi sedan sänder i juli.
Det ska ju vara den vanliga blandningen av högt och lågt, av Leonard Cohen och Lena Philipsson, av litium och helium, men det kan också vara kul att konceptualisera det något. Tidigare har vi kört en frågestund, men det blev inte så jävla bra tycker jag, så det vore roligare om ni, VÅRA KÄRA LYSSNARE, kunde föreslå hela ÄMNEN, relativt tidlösa, som vi skulle kunna hålla oss till. Kanske den svenska Kungaätten? Kanske det centrala nervsystemet? Föreslå precis vad som helst i kommentarsfältet så ska vi vara lyhörda för detta! Många tack på förhand. Här, en bild på två killar som en gång tyckte att de hade hittat hem med sina solglasögon:

Okej, över till er.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode