Appropå catchphrases…

… som vi pratade om i senaste podcasten (DÄR VI ÄVEN PRATADE OM BRANDSTA CITY SLÄCKERS FÖR TJUGONDE GÅNGEN) så är det jävligt märkligt att “GAPA” har bitit sig fast så. Men jag tycker om det väldigt mycket, för det är bisarrt och oväntat. För nåt halvår sedan fick jag ett mail från två tjejer som heter Nina och Therese. De bad mig designa en t-shirt som skulle säljas till förmån för Rädda Barnen. Jag kan ju för fan inte designa något överhuvudtaget, så jag bad då käre Sigge att photoshopsnitsa till ordet “GAPA” i samma stil som det amerikanska klädföretaget GAP. Det tog honom exakt nio sekunder att utföra det och vips så var tröjan klar. Så här ser den ut:

Jag tycker att den blev väldigt fin på ett lågmält sätt. Nu går det att beställa sådana här tröjor om man känner för det. Notera att jag och Filip inte på NÅGOT SÄTT tjänar deg på detta. Pengarna går alltså till RÄDDA BARNEN, via den här lilla organisationen T-Sheart som Nina och Therese ligger bakom. De skickade ett mail till mig med lite instruktioner på hur man gör om man vill ha en, eller ge bort en. På baksidan finns mina och Filips namnteckningar. Hahaha, även PETTERs autograf finns där, och någon till namnteckning, för de har också gjort ANDRA tröjor. Men det gör ju inget. The more the merrier, och GAPA är ju själva nyckelbudskapet. Nåväl, det är söndag och jag ska iväg på femårskalas, så här kommer en manual för beställning:

——————————————————-
Hoppas sannerligen att detta funkar fläckfritt nu. Let me know annars. & njut av söndagen. Kanske med hjälp av denna:

Fy fan, vad han vevar där, Townshend. Som en väderkvarn. Riktigt uppspelt och härlig. Och! Nu kommer jag att tänka på det HÄR, där Keith Moon är världsklasspeppad och John Entwistle har nån jävla sadomasochismvåtdräkt på sig:
http://www.youtube.com/watch?v=C1ku7QNRudg

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode