Mot Umeå!

20120410-070107.jpg

Igår rullade Filip norrut i en turnébuss som tydligen användes av George Clooney under inspelningen av The American. Damn! Om nu bara George gick på toan i den, så… Ja. Typ. Då kommer man NÄRA honom. Även om det runnit en del rengöringsmedel under broarna sedan dess.
Jag flyger om några minuter, sen blir det Umeå, Luleå, Östersund, Sundsvall och Gävle för hela PENGEN. Det är den första vändan på vår turné “Jakten på den försvunna staden”. Kom och se oss för fan! Det blir skoj. Biljetter hittar du längst upp till höger på den här sajten. (Känner mig alltid som typ Nacka Skoglund när jag skriver “sajten”.) Sundsvall har tydligen ett eget satans biljettsystem, det hittar du här.
Här, då, en kolorerad bild från Japan 1922.

20120410-070207.jpg

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode