Gamla kåkar!

20120423-095229.jpg
Vi hittade Pluras gamla hus i Norrköping igår (andra våningen), vi NOTERADE orden “Fullständiga rättigheter” på krogen nedanför och konstaterade i all välmening att det allt som oftast indikerar… eh… well, ett BRÖLIGT klientel kan vi väl säga. Det var kul att se Pluras hus. Vi kände oss som Bob Dylan när han snokade reda på Neil Youngs hus i Winnipeg. Dylan ville se Neils rum för att titta ut genom samma fönster som Neil hade tittat ut genom som barn; föreställa sig vad Neil dagdrömde om när han blängde ut på den stora världen som väntade på honom. Nu undrar jag om det börjar bli lite pollen i luften. Jag sitter på en bänk i det UTSÖKT vackra Gamla Linköping och det börjar snörpa i luftrören.

20120423-095830.jpg
Ah well. Jag får ta ett pollenpiller. Bekämpa dåsigheten med nåt ANNAT jävla piller. Nu är det måndag, kära ni. Kavla upp ärmarna! Och bor ni i Linköping hoppas jag ni kommer och ser oss ikväll. Några biljetter kvar. Ni hittar dem under den blåa splashen uppe till höger.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode