En vacker dag…

… kommer det att skapas ett “På Spåret” om kebabställen och DÅ ÄR JAG MED! Satan så många olika såser vi samplat vid det här laget, och det bara rullar på. Igår prövade vi Timbuktus favoritställe Alcamo i Jönköping.

Vad ska jag säga? Det var fantastiskt såklart. Många myter omsusar den här såsen (det ska eventuellt vara Fanta i den). Jag skiter i vilket, jag skiter också i att det visst var nån salmonellahistoria på Alcamo för tre år sedan, I’m all for it bara. Annars då? Jo, igår åkte jag i en bil med en präst som blåste på i 180 på E4an och twittrade samtidigt. Jönköping är i FÖRÄNDRING. Vi ser en iPhone-andlighet där som är (lite) spännande. Nu är jag i Borås. Jag har på mig nya fina bruna strumpor som sitter HÅRT och gör mina fötter knotigt skelettiga.

Strax dax att gå ut på stan och håva intryck. Först ska det bli rask hotellfrukost. Jag försöker vara försiktigt med laktosprodukter där. Kan bli mycket fil och sånt för systemet annars, sånt man inte är van vid. Och så betalar man ett pris i form av gaser sedan. Nej, det vill jag undvika till varje pris.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode