Det tjockar i halsen

Ja, ni som SLAVISKT följer randandet här vet att jag “hängt med sjukt” (barn) på sistone och nu har det tagit ut sin rätt. Jag är nu förkyld, och jag är framförallt väldigt DÅLIG på att vara förkyld, ska jag säga. Enligt Jerry Seinfeld är det något “typiskt manligt” (man fick säga så på 90-talet). Jag sätter mig och youtube-letar efter hans harang om det där med män och förkylningar och hittar istället det bästa exemplet på Michael Richards så kallade physical comedy. När vi kommer in i scenen (ÄLSKAR att skriva “när vi kommer in i scenen”) så ska Kramer träffa Jerrys revisor. Jerry misstänker att revisorn är kokainist på grund av dennes ständiga sniffande. Kramer goes undercover som partyknarkare för att se vad han kan luska fram.
(Jaha, som lök på laxen ser jag nu orden: “Inbäddning inaktiverad på begäran. Vems fan begäran DÅ? Jaja, ni får klicka då. SÅ jobbigt är det inte.)

HÄR SER NI MICHAEL RICHARDS ROLIGA PHYSICAL COMEDY. 

Han har fått mycket skit på senare år, Michael Richards, men fan, detta var han ju mästaren på. Hittar också en ALTERNATIV TAGNING:

Vad FAN ska jag äta för att bli frisk nu då? Snörvlig och halsont och en podcast att spela in och en turné som väntar runt hörnet. Ge mig ALLA era jävla huskurer! Tack, mina kära livsmedikusänglar!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode