Vem vill gå på Jayhawks-konsert med mig ikväll?


Titta på den här stilige karln! Han heter Jesper Börjesson och han är mannen som fick in Ryan Adams på TV4, när han intervjuade honom för Nyhetsmorgon häromledes. Bara det är en bragd i dagens medieklimat, men det är inte därför vi ska tänka på Jesper denna morgon. Det är för att han har bronkit och 39 graders feber.
Och vi som skulle inleda vår medierunk-bromance ikväll, genom att gå på Jayhawks tillsammans! Nu går ju inte det, och här står jag med en biljett ÖVER!
Filip uttrycker i dagens podcast att jag bör bjuda med någon som “kan bli en bra historia”, och det verkar ju rimligt. Däremot delar jag inte hans bestämda uppfattning om personen måste vara känd (risken är då ÖVERHÄNGANDE att ingen jävel hör av sig). Så, vi gör så här: OM du nu vill gå på Jayhawks med mig ikväll, i Stockholm, skriv då en rad i kommentarsfältet här nedanför om varför det skulle bli  “en bra historia” om jag bjöd med just dig. Du får hemskt gärna vara känd. Är du Martin Björk och tycker att snacket om dig i dagens podcast var kul och harmlöst så ligger du JÄVLIGT bra till.
Viktig klausul: jag räknar det inte som “en bra historia” om du under kvällen giftmördar mig.
Bonus: En jävla kanonplaylist med några av Jayhawks bästa.
Krya på dig, Jesper!
PS. Vi två som går på den här konserten kommer att joinas av den här killen. Han heter Marcus, han spelar musik, han är trevlig, han jobbar extra på Hertz där jag träffar honom då och då, och visst fan är han lik Alex James?

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode