Ikväll får ni fan titta!


Vi hade ju så jävla roligt när vi spelade in “Får vi följa med?” i somras, och en härligare stund än när vi hängde med Louise från Göteborg tror jag aldrig vi upplevt. Det började på en pizzeria i Trollhättan, där vi hade hängt i fem sex timmar i väntan på att nån intressant person skulle kliva in, sedan ställde Filip en obekväm jävla fråga till en kund och då rullade det igång.
Jag tycker nog att våra 14 minuter med Louise är bland det bästa vi varit inblandade i, och det är GIVETVIS enkom Louises förtjänst. Det är både rörande och bananas på en och samma gång, en liten berättelse om kärlek, utanförskap, pungkulor och förståelse, och det är EXAKT så jag vill att TV ska vara.
Jaha, nu kanske jag har hypat det här för mycket. Men jag vill ju att ni ska kolla! (Och vad fan, den vrålkarismatiske Emin, från Bergsjön i Göteborg, som också är med ikväll, är fan inte dum han heller!) 21.55 på Kanal 5 ikväll! Tell your friends i alla era satans sociala nätverk!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode