Grattis, Filip lelle!


Idag fyller han år, Filip. Det tål väl att uppmärksammas, med en bild som illustrerar hur lätt han har för att få blåmärken!? Fotot är taget i Baltikum, någonstans, på en paintballanläggning som vi besökte, några styckna kompisar. Eller ja, “paintballanläggning” låter rätt flådigt, som om man skulle kunna köra Nascar där. Det här var mer skog, samt några gamla stenkåkar som nån mini-Rommel blåste ut med sina pansardivisioner 1942. Dock ska det SÄGAS att den här vidriga öst-känslan spädde på autenticiteten av krigandet. Filip skulle gifta sig i den här vevan, så det var svensexa, och som avslutning på det här löjliga rännandet med gevär i skogen så blev det Alla mot Filip. I praktiken gick det till så att Filip jagades in i en husruin och lade sig i fosterställning medan en massa grymtande 30-åringar HELT lämnade civilisation och anständighet bakom sig och gick Sonny-Corleones-dödscen på Filip:

Fan, Sonny Corleone! Jag ÄLSKAR när han blir förbannad och biter på sina knogar:


Så brukar jag också göra när jag får lite motvind. Rekommenderas!
Nåväl. Filip har VÄLDIGT lätt att få blåmärken. Och idag fyller han år. Varför inte skicka en liten GRATULATION till honom i kommentarsfältet? Han har precis landat i Los Angeles, hans föräldrar är på besök, så nu stålsätter han sig för att prata om sylt i flera dagar.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode