Drömmöten!

Många hatar möten! Många ÄLSKAR att HATA möten, gör det till “sin grej” att hata möten. “Fan vad jag hatar möten!” Äh. Det finns inga dåliga möten, bara dåliga kläder, mötet blir vad man gör det till etc. Personligen älskar jag möten, de psykologiska spelen, de trevande öppningarna, blickarna, bullarna med kardemumma i. Whiteboarden som så sakteliga fylls med skit. Folk som går förbi utanför konferensrummet, sneglar in och undrar vad ordet “plywood” på whiteboarden kommer att få för konsekvenser i medielandskapet. Här är två möten där jag gärna hade deltagit:

Obviously. Inte en whiteboard i sikte, men likväl.
Och så detta:

Åh, the merriment! Hade gett två lax till Musikhjälpen om de kunde tagit mig till det där mötet.
Inom fem timmar återkommer jag med ett inlägg där kvinnorna är i majoritet!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode