Bakfylla – skildrat av en man som gör allt rätt nu

Men jag VET väl för fan att de flesta av er här har koll på Louis CK, och hans serie “Louie”, men ÄVEN om ni sett alla avsnitt precis som jag så finns det anledning att återse ovanstående. Dels för att det är magnifikt att han kan vara så här rolig i två minuter utan en vettig replik (förutom “coffee” och “republicans”), dels för att INGEN så vitt jag vet lyckats skoja om amerikansk coffee shop-kultur på ett lyckosamt sätt tidigare, dels för att det är fredag idag, och den där personen du ser här ovanför, som tragglar sig igenom dagens första timmar, det kan vara du i morgon, du kan – om gudarna vill dig ILLA – tvingas genomlida det där tillståndet av syrat töcken när världen bara BRÖLAR obegripligt runt omkring dig medan du försöker få nån slags ordning på alltihopa. Eller sitter ni kanske hemma ikväll, vad vet jag?

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode