Åååååhh…

Jag ser en bild på en ung Stefan Edberg i tidningen och det går en STÖT i mig när jag inser att han kanske var min första man-crush. Detta har jag nog, inser jag, kväst för mig själv i alla år, i något slags missriktad skam, men när jag ser bilden, hur förbenat SÖT han var, så läker alla sår och det känns okej. Han var ju Sveriges Rob Lowe under de här åren.

Men medan Rob Lowe extasade sig genom 80-talet i ett rus av sexmissbruk och allt kassare filmer så BIDADE Stefan Edberg sin TID, sparade i fonder och briljerade med sin delikata forehand:

Nu sägs det att Stefan Edberg är… låt oss säga FÖRSIKTIG med sina pengar (det finns ett annat ord för det som rimmar på “svål”), trots att han är rik som ett troll för att han placerat smartare än till och med Björn Skifs, som är den andre man alltid hör om som förvaltat sina pengar bättre än:


Nu tycker jag vi helgar den här tisdagen genom att lyssna på Jerry Williams starkaste låt på Spotify. Om alla i hela världen gör det på repeat så behöver vi bara lyssna i 6250 år innan Jerry har lika mycket pengar som Stefan Edberg.
Och så kollar vi på när Rob Lowe lägger sitt livs viktigaste straff:

 

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode