Vitmånadfinito!

20120201-210720.jpg
Januari är förbi, dito min vita månad. (Ja, jag har haft en vit månad, fråga mig inte varför jag haft en vit månad utan låt mig för fan bara ha vita månader lite då och då. Tack!) Nu är det fritt fram att hinka så smått, och lord knows att jag är sugen därtill, men situationen tarvar viss FINESS. Dels för att de första dropparna slår så hårt på den oförberedda, lite godtrogna kroppen som vant sig vid vapenstilleståndet, dels för att det också är HÖGTIDLIGT på något sjukt jävla sätt, att åter flyta in i det här. Det gäller att välja rätt, både vad gäller plats och dryck. Den 1 februari 1999 innebar det här dilemmat att jag oförfinat tog mina första, skummande öldroppar på Tre Remmare vid Centralen i Stockholm. 22 timmar senare vaknade jag i en fyllecell i Luleå. (Jo, Luleåresan var planerad, men inte just den övernattningen.) Det där har jag inte för avsikt att upprepa. Nej, det här ska gå civiliserat, möjligen även distingerat till. Frågan är bara hur. Vilka ska bli mina första droppar, och hur? Vad tycker ni? (Jag VET att ni tycker någonting.)

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode