Vi behöver er hjälp!


Åh, titta på idioterna, de ironiska, som står i en mall i Nashville och skojar om Von Dutch!  Å andra sidan, det var länge sedan och är man lycklig i Nashville så får man bete sig lite larvigt.

Hur som HELST! Så här är det, vi ska ju ut på den här turnén snart, och eftersom vi tror STENHÅRT på publikens delaktighet så vill vi nu ha hjälp av människor som tänker gå och se oss. Har du en någorlunda okej kamera (iPhone 4s och uppåt), ett glatt humör och vill bidra till showen så maila till turne@filipochfredrik.com. Skriv i mailet vad du heter, var du bor, vilken föreställning du tänker se, samt vilket nummer man når dig på. Man vet aldrig, det här kan bli början på en beautiful friendship. Och vips så föds din foto-ådra, du tar plötsligt helt otroliga porträtt


och sen drar du ut i krig och gör dig ett NAMN


och det är möjligt att dina vänner och bekanta blir sura på dig då, om du blir en war-junkie som man aldrig ser röken av, men nu ska vi inte gå händelserna i förväg utan fokusera på turnén. Kan/vill du hjälpa till, så maila till turne@filipochfredrik.com
Tusen tack på förhand!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode