Världshistoriens bästa talkshowframträdande

http://www.youtube.com/watch?v=0VW0yUVaN80&feature=related

Det går ju att ranka allting, det skulle gå att lista de tio bästa stunderna i talkshows, men idag vill jag tvunget att ni direkt ska få se diamanten i samlingen. Det här var bra precis ett år sedan. Jag stod i skogen, i snön, när det pingade till i telefonen och i ett mail från Filip fanns den här länken. Jag började titta och stod ABSOLUT STILLA under de åtta första minuterna, medan blåmesarna ven omkring skallen på mig i den där gläntan. De första åtta minuterna i det här klippet är själva essensen av showmanship. David Letterman är en ganska skrämmande figur som man inte bara kör över, men Howard Stern har suttit i den där gästfåtöljen hur många gånger som helst, han behandlar Ed Sullivan Theatre som sitt eget vardagsrum och tar fullständigt ÖVER. Jag älskar det så, när underhållande gäster kommer in med en AGENDA, med något de verkligen vill SÄGA, när de skriver om reglerna för vad som är tänkt att hända i rummet. Monologen mattas av något efter åtta minuter, det blir mer av ett samtal, och ett samtal som är vansinnigt mycket roligare än andra talkshowsamtal, men magin försvinner också. Magin sitter i de åtta första minuterna när Stern kärleksfullt sablar ner alla som passerar hans utsvultna kikarsikte.

Har jag möjligen fel, kan det FINNAS mer underhållande talkshowframträdanden? I så fall litar jag på att ni upplyser mig om det.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode