Remix-sugen, någon?


“Blandad kompott i mailkorgen” (som Patrik Ekwall brukar skriva när han mordhotats av 400 olika AIK-fans), angående den senaste opera-vinjetten till Podcasten. Men så ska det VARA! Podcasten ska vara i ständig RÖRELSE. Här står inget still! Därför, eftersom ni är sådana kreativa monster, lägger vi nu upp denna Salzburgiga version för nedladdning, med uppmaningen till er att remixa den på något catchy, schvungigt sätt (månne samplar ni ånyo in “GAPA”?)
Ni har 48 timmar på er! Bäst förslag får inleda podcasten på torsdag. Kanske blir det här vi hittar nästa Brian Eno? (Vad härligt konstig han verkar, Brian Eno! Var det han som åt LSD varje dag i ett helt år? Nej, just ja, det var Dave Stewart! Där har vi en annan konstig jävel. Fast den roligaste anekdoten kring honom har inte med HANS konstighet att göra, utan utspelar sig i början av 90-talet när Bob Dylan var i Camden för att spela in en video som Dave skulle regissera. Inför inspelningen kände Dylan för att hälsa på Dave, så han kollade med typ 118 118 och begav sig till huset. Dave Stewarts fru öppnade dörren och Dylan sade att han ville träffa Dave.
“Dave är på jobbet”, svarade frun, “men han kommer hem om någon timme. Vill du vänta i TV-rummet?” Lite senare kom Dave hem, hans fru sade “Bob Dylan väntar på dig där inne”. Dave blev en smula överraskad, men gick in i TV-rummet och sade “Hej, mr Dylan!”
Ja, sedan hände ju inte så mycket, eftersom det här huset inte tillhörde musikern Dave Stewart utan rörmokaren Dave Stewart. Dylan hade gått till fel Dave, men enligt legenden ska han ha varit trevlig i alla fall.)

Det om det, här har ni MP3an. Var så goda och KÖR! Maila resultatet till podcast@filipochfredrik.com

Vinjett

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode