Morfinkarta-utseendet

Idag har jag rest till Sundsvall. Nu har jag simmat. Konsekvensen blir den här:JA, så här ser många ut i bastun, SÅ KAN DET GÅ när man nyttjar simglasögon, men GREJEN för mig är att jag ser ut så här hela dagen sedan. I minst åtta timmar har jag ögonpåsar stora nog att smuggla knark i (från Mexiko). Uppenbarligen saknar min hud vissa återhämtningskvaliteter, vilket ger mig det här mugshottiga ansiktet (jag föreställer mig att den förträfflige Thorsten Flinck såg ut ungefär så här när han för några år sedan hittades ihoprasad vid DEN NEDLÄGGNINGSHOTADE Slussen med en karta morfin i magen).

Frågan är: finns det knep? Förutom gurkskivor? (Kom inte släpande med gurkskivor.) Hjälp mig nu! Jag skrämmer barn.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode