Lookalike-montage-tävlingen avgjord!

Ja, vad fan, det finns ju tävlingar om allting nuförtiden, så för några dagar sedan utlyste jag en till. Det handlade om att montera ihop mig med Filips lookalike, “Deadwood”-skådisen Dayton Callie på ett sinnrikt, trovärdigt sätt, och jag har nu enhälligt avgjort skiten. Vinnaren heter August Jerner, och hans verk ser ni här ovanför. Jag älskar att jag verkar så skärpt, så laserfokuserad, som om jag kan rabbla fler pi-decimaler än Soran Ismail, medan Filip ser helt jävla klubbad ut. Kontrasten tilltalar mig oerhört.

På plats två har vi signaturen Chribbis, som bjuder på en mer kristallglasig inramning:

Hahaha. Den påminner mig om en t-shirt jag ägde en gång, som pryddes av trycket “Over the hill? What hill? I can’t remember any hill!?”
På plats tre hitter vi Ejvind Johansson som har tänkt LÅNGT utanför boxen, när han – halsbrytande – föser ihop modellen Stella Tennant (“Jag”) med Dayton Callie (“Filip”) och tillsammans låter dem bli ansiktena utåt för nyproduktionen av det gamla sällskapsspelet Mastermind:


Det är ingen självklar lösning han tänkt ut, Ejvind, men han är en FRISK FLÄKT hela han. Sålunda belönas han och de andra med påkostat utprintade versioner av den här stilrena saken:


Notera det anakronistiska användandet av ordet “Aftonbladet”. Det är PRECIS den detaljen som gör planschen lika “rare” och dyrbar som det här snabbt indragna Beatles-omslaget:


Men mer om just det någon annan gång.

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode