Istället för en plastsäck runt skallen: playlist!


Ah, vi har inte ens varit igång en VECKA, och det har redan DRÄLLT in fyllemail. Det gläder mig oerhört, för det antyder att vår hemsida, vår HEMVIST, känns välkomnande även i berusat tillstånd. Jag ser framför mig hur frustrerade människor – brännmärkta efter en kväll av besvikelser, knocked down BUT NOT OUT – vinglar in i sina rum vid 04.30-rycket, drämmer igen dörren så att de uppnålade Way Out West-armbanden ramlar ner från väggen, och sedan trycker de igång låt säga Safari, kisar med rödsprängda ögon mot skärmen och skriver in filipochfredrik.com.
Det är tilltalande så in i helvete att vi kan FINNAS HÄR för dem. Och för att säkerställa att de inte virar en plastsäck runt skallen i ren desperation så tillägnar jag dem denna playlist. (Det går förstås även utmärkt att förvärma till den.)
Jag föreställer mig att vi kommer att fortsätta med den här suicide-hotline-servicen varje helg, med nya spellistor.
Förresten, berätta nu, hur BLEV kvällen? (Får endast besvaras 02.00 – 07.00 natten mot söndag.)

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode