Golden Globes

Golden Globe-galan var givetvis en besvikelse. Alltid samma sak: stående ovationer för Sidney Poitier, fräcka skämt om den paranta “dame Helen Mirren” eftersom hon är cool nog att “ta det” (trots sin höga ålder!!!), hundratals klippbilder på en leende George Clooney och en anorektiskt Angelina Jolie och ett pärlband av det man trodde var coola självständiga skådespelare och regissörer som tillber mannen med världens tydligaste horknullar-utseende – Harvey Weinstein. Fan, vad det hade behövts amerikanska Patrik Arve-figurer som går upp på scenen och fylledravlar om att allmännyttan säljs ut!

Ricky Gervais programledde, men höll lägre profil än förra året. Inledningsmonologen saknade bett. Men resulterade i några intressanta klippbilder, som eventuellt indikerar att den självgode britten inte har lika mycket vind i seglet längre:

1:57 – Fattar verkligen Antonio Banderas det komplicerade The Help-skämtet? Är det bara jag som tror att han inte har en susning, men skrattar ändå?

2:31 – 2:41 Gervais pratar om de restriktioner han fått. Drar ett uselt skämt om sin penis. Och den ondsinte bildproducenten klipper in en våldsamt uttråkad Amy Poehler för att understryka fiaskot. MEN: på sant Hollywood-manér börjar hon skratta när hon inser att kameran är riktad mot henne och kompisen Tina Fey.

3:40 – 3:44  Leonardo Di Caprio ser ut att tänka: “Sluta snacka om Kim Kardashian, gubbjävel! Var är värdigheten? Jag satt i sminket sju timmar per dag för att bli J. Edgar Hoover och det är därför vi är här i dag! För att hylla oss som lever och andas film – och är beredda att sitta i sminket jävligt länge.”

 

//Filip

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode