Äh, jag får ju inte nog!

Signaturen Superdos såg Filip-lookaliken från tidigare idag och skickade in en upphottning. Jag vet inte varför den DRABBAR mig så! En rimlig teori är att den får mig att framstå som relativt fräsch/vital. Jag blir i det här scenariot Filips skötare. Någon som tar hand om honom när hans mångåriga drickande tagit ut sin rätt och han rapidåldrats.

Mannen på bilden heter Dayton Callie, han spelar karaktären Charlie Utter i TV-serien Deadwood. Kort om Utter: I början av 1876 (som om det spelar ROLL att det var “i början” av 1876) tog han och brorsan Steve Utter med sig en färgstark blandning människor (bland andra 180 prostituerade och några spelmissbrukare) på en långresa från Georgetown till just Deadwood, South Dakota, där det var tänkt att de skulle hitta guld. Helt smidigt gick det inte. Till slut blev han blind och förmodligen dog han också. En liten bild på honom:

 

Men vem fan bryr sig om Charlie Utter? Det viktiga här är förstås skådisen som porträtterar honom i “Deadwood”, alltså Dayton Callie, som är så lik en åldrad, möjligen försupen Filip. Jag skulle vilja se FLER sådana här lyckade montage (som det längst upp). Vi säger så här, de tre roligaste/finaste/bästa belönas med en fin liten podcastplansch som vi har tryckt upp.
Sätt igång nu då för fan. Några av er kan använda den här bilden (där mitt ansikte alltså ska in på Daytons motspelare, helst från en bild där jag är relativt fördelaktig):


Ett annat alternativ är att bildgoogla!
Go nuts!

LOADING PODCAST
b

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode