Älskar…

… vad som kan ske. Man skriver ett minst sagt spretigt inlägg, där Håkan och Elvis nämns på olika sätt och vips så är det någon kille som heter Lars som gör det enda rätta, det vill säga lägger Håkans “Atombomb” över bilderna som illustrerar Elvis tolkning av “My way”. Inget nytt under SOLEN såklart, men likväl går en rysning genom mig de gånger då bilderna och sången limmar, som när Håkan sjunger “Alla är äldre nu…” och Elvis-videon samtidigt råkar visa upp Elvis som nybliven farsa, när han håller upp sin dotter. Det är sådana tillfälligheter, när de inträffar i livet, som får somliga att prata om Gud. Jag vill bara prata om Håkan och Elvis. Just nu i alla fall.

LOADING PODCAST

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode

Add comment

This week's pod. Which part was the best? Do you think differently? Contribute in your usual fashion.

{{ userInfo.name }} Log out
Add comment Cancel

Error: {{ formErrors[0].message }}

Connect with Facebook or Twitter to comment.

We will not spam you, promise.

Comments for this episode

No comments in category...

Show all comments
Load more comments