Åh, så de skrattar…


Det här är från andra avsnittet av Jerry Seinfelds nya webserie “Comedians in cars getting coffee”. Den handlar om… Ormar i ett plan.
Ja, hur som helst. Jag är inte speciellt förtjust i slutresultatet och jag tror BESTÄMT att jag – när jag och Filip 06.30 i morgon bitti spelar in nästa podcast – måste prata lite grann om hur farligt det är med skratt. Ibland undrar jag om skratt inte är all underhållnings största fiende.

LOADING PODCAST

{{ currentEpisode.date }}

{{ currentEpisode.title }}

Rate this episode

Add comment

This week's pod. Which part was the best? Do you think differently? Contribute in your usual fashion.

{{ userInfo.name }} Log out
Add comment Cancel

Error: {{ formErrors[0].message }}

Connect with Facebook or Twitter to comment.

We will not spam you, promise.

Comments for this episode

No comments in category...

Show all comments
Load more comments