Blog by Filip & Fredrik

Fredrik Wednesday October 17th, 2012

Åh, det är en sådan dag…


… då man köper KVÄLLSTIDNINGARNA! Här, i en bistro på Kungsgatan, ska jag GÖTTA mig i ca 20 minuter nu, åt analyser, intervjuer, påståenden, medan jag hånskrattar retrospektivt åt den bedrövliga bevakningen i DN i morse. (Ska de ens komma UT med en sportdel om de har så tidig pressläggning att de bara får med ett referat? Ett REFERAT? Hur gammalt känns det? REFERAT gick väl i graven 1998. RUSADE ner i graven.)
Gårdagen var allt jag begär av idrott. En öroninflammationdrabbad dotter bredvid mig i soffan, sover som en helikopters rotorblad, och jag som VISKSKRIKER fram mina triumfatoriska cheers. Ett stordåd av di svenske. Jag bugar, jag bockar. Tänker att OM Sana hade fått in sin kvittering så tidigt så hade tyskarna gjort 5-4 så det var fan bra att han missade. Och så fint att Zlatan klappade om honom. Och jag skänker en tanke till Filip som missade ALLT eftersom han just då, när miraklet skedde, satt på ett flygplan rakt över platsen där Titanic förliste 1912.
Vi firar givetvis med backen Jonas Olssons YPPERLIGA Dylan-playlist!

Comments

Gilla!
0
Olle Hilmersson Thursday October 18th, 2012 - 08:59 PM

ha, vem fan köper papperstidningar idag?

Gilla!
2
Anton Ahlström Thursday October 18th, 2012 - 12:23 AM

Palme i all ära, men när kommer specialpodden om Dylan? In med Sigge då!

Gilla!
0
coconutconfetti Wednesday October 17th, 2012 - 11:39 PM

Ibland önskar jag att jag var insatt i sportvärlden. Missade helt detta. Shame on me.

Gilla!
0
Erik Walldén Wednesday October 17th, 2012 - 08:11 PM

Tyskland - Sverige 4-4 Germany - Sweden 4-4 Hitler Finds out

Helt underbart.

Gilla!
0
Fredrik Wikingsson Thursday October 18th, 2012 - 11:12 AM

Faktiskt! Never gets old!

Gilla!
0
shejken Thursday November 1st, 2012 - 03:26 PM

http://www.youtube.com/watch?v=Q6IyGAvbOs4 Jag VET att jag tjatar på om Oasis men denna Downfall-parody är fan helt briljant. Copyn i denna är fantastisk.

Gilla!
0
Ivar Utbo Wednesday October 17th, 2012 - 10:35 AM

“Tänker att OM Sana hade fått in sin kvittering så tidigt så hade tyskarna gjort 5-4 så det var fan bra att han missade.” Inte tänkt så än, men tror fan du har rätt! Nu hade Tyskarna ingen chans att ta igen detta.

Gilla!
0
Karin Borsch Wednesday October 17th, 2012 - 05:28 PM

Man kan alltid tänka “om…” när det gäller sport!

Gilla!
4
Dennis Ivansson Wednesday October 17th, 2012 - 10:19 AM

Ett inlägg/dag, det är den ration vi vill jobba med, MINST.