Blog by Filip & Fredrik

Fredrik Thursday September 20th, 2012

So here we go…

… Å, det är ju – slår det mig nu – slutrepliken i Paul Thomas Andersons Punch-Drunk Love, när Emily Watson till slut har blivit ihop med Adam Sandlers mycket MÄRKLIGE rollfigur. Det har varit en long hard winding road fram till att de hittat varandra och till slut så är de TILLSAMMANS och han sitter vid sitt typ skrivbord och hon smyger sig fram bakifrån, lägger armarna på hans axlar och viskar “So here we go…” HELVETE vad jag gillade det när jag såg filmen, som väl om vi ska vara ärliga nog är Paul Thomas sämsta. Jag är MYCKET sugen på hans kommande, The Master. Och nu vill jag se om slutrepliken i Punch-Drunk Love, den kommer här:

Så FINT!
Men det JAG syftade på när jag skrev “So here we go” var förstås att podcasten nu, efter en del TJAT, finns på Spotify.

Det känns jävligt roligt. Alla bara frågar “Men nu kommer ju er plats på iTunes topplista att påverkas!?!?!?” Och booooohooooooo då, men det känns angelägnare att nå ut till fler människor och det tror jag vi gör på det här sättet. Just nu ligger bara det senaste avsnittet uppe, jag tror det kommer att fyllas på lite grann bakåt på måndag, och förhoppningen är att alla gamla avsnitt också ska finnas där vad det lider.
Tycker ni det funkar bra, det där, eller ska vi försöka fixa till någonting? Ni kan ju detta SÅ mycket bättre än vi, så säg till om vi kan förbättra den här TJÄNSTEN i kommentarsfältet här nedanför vetja!

Comments

Gilla!
0
Marcus Pettersson Saturday October 13th, 2012 - 09:36 AM

På Spotifyfotot ser det ut som att du Fredrik, gladfull hänger på Filip..

Gilla!
0
Robert Ohlsson Saturday September 29th, 2012 - 01:31 PM

Varför inte gilla denna sidan https://www.facebook.com/FilipOchFredrikEurovisionSo…

Gilla!
1
Tobias Rydén Sjöstrand Wednesday September 26th, 2012 - 02:08 PM

Det finns en intressant filmanalys av Punch-Drunk Love som drar paralleller med Stålmannen: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&…

Gilla!
0
deejaymag1 Monday September 24th, 2012 - 10:56 AM

Heey!
Tack før att ni fixade problemet!
Nu funkar Podcasten på Spotify i Norge oxå=)

Gilla!
0
Dennis Wintzell Saturday September 22nd, 2012 - 08:02 PM

Jättekul! Jag laddade ner alla podcasts och sparade i Spotifys lokala filer, men det var innan jag insåg att det ju finns appar typ som BeyondPod.

Men det jag mest vill komma till är att jag skulle föredra hela avsnitten uppladdade i ett och samma stycke. De är liksom det de är i sin helhet. Att söka efter klipp i ett register och lyssna på just det klippet har inte samma tjusning som att undrar när fan det var Fredrik pratade om att han höll på och slå ihjäl en gubbe i ICA-kön, och sen, till slut, hitta just den sekvensen i avsnittsdjungeln.

Gilla!
0
Erik Ferrari Saturday September 22nd, 2012 - 06:23 AM

Verkar finnas en geoloc-spärr. Finns inte på Spotify här i Australien t ex. Ingen stor sak eftersom alternativen finns, men en till synes onödig spärr för fritt material. På iTunes är ni iaf globala.

Gilla!
0
Fredrik Wikingsson Saturday September 22nd, 2012 - 01:34 PM

Nu då? Har det inte fixats? Det ska vara på gång.

Gilla!
0
Erik Ferrari Sunday September 23rd, 2012 - 01:14 PM

Funkar nu. Tack!

Gilla!
0
Anton Qvarfordt Friday September 21st, 2012 - 04:45 PM

Hur hanterar du att The Master inte verkar gå i Sverige och att den inte ens ligger uppe på SFs “kommande”? Jag finner det svårt att hantera. Vänta på DVD? MWRRRFFF.

Gilla!
0
Fredrik Wikingsson Saturday September 22nd, 2012 - 01:34 PM

Jag spyr. Men den måste väl komma?

Gilla!
0
Anton Qvarfordt Saturday September 22nd, 2012 - 06:17 PM

Nej jag tror vi har tre månader iallafall innan vi eventuellt kan se den på bio i Sverige. Jag tror det är så att biografer kan köra den om dom inte har någon distributionsdeal efter att filmen släppts på DVD. Och någon distributionsdeal verkar dom inte ha. Mycket frustrerande.

Gilla!
0
HaraldNordgren Tuesday October 2nd, 2012 - 07:00 PM

Punch-Drunk Love är en grymt bra film! Nästan i klass med There Will Be Blood, tightare än Magnolia och hästlängder bättre och djupare än Boogie Nights. Stämningen!

The Master verkar mycket lovande!

Gilla!
0
Wictor Elfving Friday September 21st, 2012 - 12:46 PM

och andra sidan har aldrig android, webbsajten eller andra devices räknats i i itunes topplistan. känns som F&F har en “relativt” låg andel som lyssnar via itunes jämfört med te.x. hannah och amandas blogg.

Gilla!
0
Lucas Glasare Friday September 21st, 2012 - 12:35 PM

Fy fan vad bra!

Gilla!
0
Lucas Glasare Friday September 21st, 2012 - 12:37 PM

Tänkte ni se till att alla podcasts finns på spotify eller bara er senaste?

Gilla!
0
Fredrik Wikingsson Saturday September 22nd, 2012 - 01:35 PM

Nu finns fem stycken där. Om de blir tillräckligt lyssnade så tror jag att Spotify kommer att lägga upp alla de gamla också. Vill såklart det.

Gilla!
0
Cristoffer Cedergren Thursday September 20th, 2012 - 10:25 PM

Superbra att det är uppdelat i kapitel!!!