Blog by Filip & Fredrik

Fredrik Tuesday August 7th, 2012

Åh, så de skrattar…


Det här är från andra avsnittet av Jerry Seinfelds nya webserie “Comedians in cars getting coffee”. Den handlar om… Ormar i ett plan.
Ja, hur som helst. Jag är inte speciellt förtjust i slutresultatet och jag tror BESTÄMT att jag – när jag och Filip 06.30 i morgon bitti spelar in nästa podcast – måste prata lite grann om hur farligt det är med skratt. Ibland undrar jag om skratt inte är all underhållnings största fiende.

Comments

Gilla!
0
Hampus Engstrand Tuesday August 28th, 2012 - 11:26 PM

Med detta i åtanke borde ni skippa studiopubliken i breaking news. lita på iden!

Gilla!
0
Peter Norberg Thursday August 16th, 2012 - 09:47 PM

Alltså på riktigt, det här är inte roligt en ENDA gång. Man är ju skeptiskt inställd pga Fredriks sågning men den sågningen är ju grovt underdriven. En rå kycklingfilé är roligare än det här försöket till vaddå!!? Jerry visar tandköttet och slår på bordet åt minsta lilla pip Ricky ger ifrån sig för att man ska tycka det ricky säger är roligt och för att ge programmet legitimitet. Hur kan två av världens största humorgenier släppa igenom något sådant, det är en GÅTA, jag vill verkligen inte se nästa avsnitt, möjligtvis i studiesyfte!

Gilla!
0
AndersSparring Thursday August 16th, 2012 - 04:58 PM

Å, “skratt” var ett av era allra bästa snack. Hoppas att nyckelpersoner på P3 lyssnade.

Gilla!
0
Dawit Snögren Tuesday August 14th, 2012 - 06:59 PM

Säljer två st biljetter till podcasten på torsdag!
Startpris 150kr/st.
Maila dawit.snogren@gmail.com

Gilla!
0
Andreas Notklev Saturday August 11th, 2012 - 01:05 AM

Hallå där!!
Vill bara dela med dig av en länk från den låt som både är en av din Fredrik, resp en av mina, favorit låtar med desde Bruce. dvs drive all night från ullevi 2012. Det du sa i podcasten, om att han säkert gjort bättre versioner av låten än denna, tvivlar jag lite på. Han har bara spelat den live ett par ggr någonsin och en av gångerna var på ullevi 2008 då han gjorde den fantastiskt bra men (Men!!) versionen 2012 är gåshud överallt! (dessutom med suverän kvalitet då den är publicerad på Bruce hemsida som tack för en fantastisk helg) Bara att ta en sipp av ölen/groggen och njuta: http://www.youtube.com/watch?v=r8qpTL1wxGQ

Gilla!
0
Oscarfisk Friday August 10th, 2012 - 06:34 PM

Louis CK remembers a classic joke

Appropå Gervais och Seinfeldt så var ju Talking funny bra, men det var mycket skratt där också, jag störde mig på det då med. Det illustreras bra i det här klippet, näst intill ansträngt.

Gilla!
0
Johan Lüning Friday August 10th, 2012 - 06:56 PM

Det där var i och för sig roligt, tror att det är därför de skrattar mycket… Att inte skratta när man tycker något är så kul skulle ju verka mer ansträngt.

Gilla!
1
Marcus Gustafsson Friday August 10th, 2012 - 01:11 PM

Tror faktiskt dom känner varandra bättre än vad man tror. Men vill man se dom snacka mer seriöst om skämt, finns ju alltid HBO-specialen Talking Funny. Där diskuterar Jerry Seinfeld, Ricky Gervais, Louis CK och Chris Rock om skämt och deras karriärer.

Gilla!
0
coconutconfetti Thursday August 9th, 2012 - 04:05 PM

Det är väl inget nytt att det roligaste som finns är allvarliga människor?

Gilla!
0
Rickard Hammarberg Thursday August 9th, 2012 - 03:48 PM

Tittade igenom de två avsnitt som fanns efter podcasten idag! Jag håller med om att första avsnittet var riktigt uselt. Andra var dock betydligt roligare! Man kan inte annat än skratta när de gamla vännerna Larry och Jerry träffas ännu en gång :)

Gilla!
1
Philip Johannessen Thursday August 9th, 2012 - 09:50 AM

Avsnittet med Larry David är 10 tusen gånger bättre. Tycker Gervais avsnittet känns krystat. Typ som att de inte känner varandra men låtsas ändå att de är skitbra polare.

Gilla!
0
Karl Hansson Friday August 10th, 2012 - 04:43 PM

Det tyckte jag också. Det kändes lite obekvämt stundom.