Blog by Filip & Fredrik

Fredrik Monday June 4th, 2012

Fucketifuck-fuck!


Äh, först och främst får jag väl ursäkta att jag stör mitt i måndagsbluesen med den kanske vidrigaste bild som någonsin publicerats i WordPress. Det är alltså min vänstra fot i närbild, det är “knölen” vi ser i svag blåton närmast kameran. Där bortanför anar vi en brunblå strumpa och närmast ser vi ett svagt kratrigt område som väl får rubriceras som “Förhårdnader”. Vi skymtar också en röd klänning som tillhör min dotter och ett brunt skåp som jag brukar kalla “Dyllis-skåpet”, eftersom det en gång i tiden satt en bild på Dylan ovanför. Den här bilden närmare bestämt… Äh, jag hittar den inte, men här är en annan där han ser betydligt kåtare ut.

Foten ser så där jävlig ut för att jag nyss var ute och sprang och efter kanske tre minuter så vred jag till fothelvetet i en nerförsbacke, och TROTS att jag lyssnade på Marc Marons FÖRTRÄFFLIGA intervju med en gammal Andy Kaufman-vän som heter Bob Zmuda så kunde jag höra hur det KNASTRADE i foten. Det var väl något ligament eller vad det heter. Hur som helst så blev jag jävligt förbannad av detta, för om jag nu tar mig UT i spåret så vill jag ha en PAYOFF, så jag fortsatte springa, det gick över – kanske tack vare endorfiner vad vet jag – och nu betalar jag ett slags PRIS. Men det får gå. Här kommer en härlig sekvens med Andy Kaufman. Han var FÖRST han, med en massa saker:

Det är från det ALLRA första Saturday Night Live, det där. Wow. Okej, jag kommer att ha foten i högläge ett tag idag. Skicka något roande!

Comments

Gilla!
0
sigerlov Wednesday June 6th, 2012 - 08:01 PM

Daft Bodies - Harder Better Faster Stronger

Den här gör mig road. Min hjärna däremot, kokar.

Gilla!
0
Andreas Tjärnberg Tuesday June 5th, 2012 - 11:44 PM

Gilla!
0
Andreas Tjärnberg Tuesday June 5th, 2012 - 11:44 PM

Lyssnade nyligen på avsnitt 284 där Maron pratar med Craig Finn, Samt en skvätt med den “återuppståndne” Tony Clifton. Det blev pinsamt uppenbart att vissa figurer bör hållas kvar i minnet enbart. Antar att den är Kauffman-vännen Bob Zmuda som försöker slå mynt och spä på myten om den gamle vännens karaktär.

Gilla!
0
Dan Hagberg Tuesday June 5th, 2012 - 06:24 PM

Swearing as preposition….

http://www.youtube.com/watch?v=fq80iWToXmI

Gilla!
0
jmbjt Monday June 4th, 2012 - 09:02 PM

detta är roande!
http://www.youtube.com/watch?v=IO28VRB-_no&feat…

Gilla!
0
coconutconfetti Tuesday June 5th, 2012 - 01:58 AM

Hahaha, tack för den!

Gilla!
0
coconutconfetti Monday June 4th, 2012 - 07:57 PM

ska man vara fin får man lida pin

Gilla!
0
Jonas Corne Monday June 4th, 2012 - 07:50 PM

Amerikansk gåshud http://m.youtube.com/watch?feature=plpp�…

Gilla!
0
Joel Nilsson Monday June 4th, 2012 - 07:34 PM

Något roande… jag bidrar med… en UNDERBAR scen från säsong 7 av the office, när michael ger hejdåpresenter till de anställdato-be. Hans skratt är så HÄRLIGT! Tyvärr hittade jag ingen bra upptagning av klippet, så det är en filmad tv, men håll till godo ändå, det funkar! (Man kan “spola” fram till typ 0.30.
FANTASTISKT!!
http://www.youtube.com/watch?v=sreJ67-h-3A

Gilla!
0
Joel Nilsson Monday June 4th, 2012 - 07:40 PM

menar förstås “anställda-to-be-no more… kom på det så här 5 min senare…

Gilla!
0
dlpfcortex Monday June 4th, 2012 - 04:22 PM

ett läkarutlåtande, använd rice metoden: rest ,ice, compression, elevation

Gilla!
0
Lars Andersson Monday June 4th, 2012 - 03:19 PM

hade själv en sån go knöl . i mitt huvud blev det ganska snabbt cancer. * kände stickningar i bröstet en annan dag “hjärtinfarkt” .
haha .