Blog by Filip & Fredrik

Fredrik Sunday June 3rd, 2012

Appropå catchphrases…

… som vi pratade om i senaste podcasten (DÄR VI ÄVEN PRATADE OM BRANDSTA CITY SLÄCKERS FÖR TJUGONDE GÅNGEN) så är det jävligt märkligt att “GAPA” har bitit sig fast så. Men jag tycker om det väldigt mycket, för det är bisarrt och oväntat. För nåt halvår sedan fick jag ett mail från två tjejer som heter Nina och Therese. De bad mig designa en t-shirt som skulle säljas till förmån för Rädda Barnen. Jag kan ju för fan inte designa något överhuvudtaget, så jag bad då käre Sigge att photoshopsnitsa till ordet “GAPA” i samma stil som det amerikanska klädföretaget GAP. Det tog honom exakt nio sekunder att utföra det och vips så var tröjan klar. Så här ser den ut:

Jag tycker att den blev väldigt fin på ett lågmält sätt. Nu går det att beställa sådana här tröjor om man känner för det. Notera att jag och Filip inte på NÅGOT SÄTT tjänar deg på detta. Pengarna går alltså till RÄDDA BARNEN, via den här lilla organisationen T-Sheart som Nina och Therese ligger bakom. De skickade ett mail till mig med lite instruktioner på hur man gör om man vill ha en, eller ge bort en. På baksidan finns mina och Filips namnteckningar. Hahaha, även PETTERs autograf finns där, och någon till namnteckning, för de har också gjort ANDRA tröjor. Men det gör ju inget. The more the merrier, och GAPA är ju själva nyckelbudskapet. Nåväl, det är söndag och jag ska iväg på femårskalas, så här kommer en manual för beställning:

——————————————————-
Hoppas sannerligen att detta funkar fläckfritt nu. Let me know annars. & njut av söndagen. Kanske med hjälp av denna:

Fy fan, vad han vevar där, Townshend. Som en väderkvarn. Riktigt uppspelt och härlig. Och! Nu kommer jag att tänka på det HÄR, där Keith Moon är världsklasspeppad och John Entwistle har nån jävla sadomasochismvåtdräkt på sig:

http://www.youtube.com/watch?v=C1ku7QNRudg

Comments

Gilla!
0
the12221 Friday June 8th, 2012 - 09:15 PM

Oj oj oj!
Här pratar vi tvättäkta musik!

Gilla!
0
Hanna Palm Friday June 8th, 2012 - 07:24 PM

Går det att beställa från Finland?

Gilla!
0
Erik Fehrm Wednesday June 6th, 2012 - 08:57 PM

Hur länge kommer dom att finnas till salu?

Gilla!
0
Martin Une-Larsson Monday June 4th, 2012 - 08:46 PM

När jag ska sätta över pengarna står det att mottagarkontot inte finns:O

Gilla!
0
Stephan Nermfors Sunday June 3rd, 2012 - 11:20 PM

Skulle vara tyngre med Agneta Sjödins autograf på ryggen.

Gilla!
0
Per Åberg Sunday June 3rd, 2012 - 11:16 PM

Vill bara komma med ett tips på siten. Den gamla fliken “Turnén” skulle Ni kunna ta tillbaka och ha som ett kalendarium över vad Ni kommer göra i tv, ev radio, boksläpp och när Ni vill ha live-publik till tv-inspelningar osv osv, jag tror bollen är hemma ,eller?

Gilla!
1
Magnus Segersten Sunday June 3rd, 2012 - 11:10 PM

Filip kan köra en egen tröja. “Hallå där!” Skulle vara riktigt bögigt. Jag vill ha.

Gilla!
0
Per Åberg Sunday June 3rd, 2012 - 11:16 PM

Ja mä!!

Gilla!
0
Linnéa Ungewitter Monday June 4th, 2012 - 09:47 PM

här med!

Gilla!
0
Karl Hansson Sunday June 3rd, 2012 - 10:27 PM

The money is in the merchandising, som George Lucas skulle ha sagt.

Gilla!
0
Stephan Nermfors Sunday June 3rd, 2012 - 09:53 PM

Vad menas med : vilken design ?

Gilla!
0
Åsa, Redaktör Sunday June 3rd, 2012 - 10:46 PM

Eftersom företaget säljer flera olika t-shirts (http://www.facebook.com/tsheart) så du får skriva att du vill ha F&F’s design.

Gilla!
0
Stephan Nermfors Sunday June 3rd, 2012 - 11:19 PM

Tack!!

Gilla!
0
coconutconfetti Sunday June 3rd, 2012 - 08:32 PM

Vilken är den fjärde autografen?

Gilla!
0
Åsa, Redaktör Sunday June 3rd, 2012 - 10:42 PM

Emilia De Poret