Blog by Filip & Fredrik

Fredrik Wednesday April 25th, 2012

En vacker dag…

… kommer det att skapas ett “På Spåret” om kebabställen och DÅ ÄR JAG MED! Satan så många olika såser vi samplat vid det här laget, och det bara rullar på. Igår prövade vi Timbuktus favoritställe Alcamo i Jönköping.

Vad ska jag säga? Det var fantastiskt såklart. Många myter omsusar den här såsen (det ska eventuellt vara Fanta i den). Jag skiter i vilket, jag skiter också i att det visst var nån salmonellahistoria på Alcamo för tre år sedan, I’m all for it bara. Annars då? Jo, igår åkte jag i en bil med en präst som blåste på i 180 på E4an och twittrade samtidigt. Jönköping är i FÖRÄNDRING. Vi ser en iPhone-andlighet där som är (lite) spännande. Nu är jag i Borås. Jag har på mig nya fina bruna strumpor som sitter HÅRT och gör mina fötter knotigt skelettiga.

Strax dax att gå ut på stan och håva intryck. Först ska det bli rask hotellfrukost. Jag försöker vara försiktigt med laktosprodukter där. Kan bli mycket fil och sånt för systemet annars, sånt man inte är van vid. Och så betalar man ett pris i form av gaser sedan. Nej, det vill jag undvika till varje pris.

Comments

Gilla!
0
Hugo Duregård Wednesday May 9th, 2012 - 06:36 PM

Fredrik, jag är här nu, det är jag! Hugo “tjenare grabbar!” Duregård, från Uppsala alltså.

Sitter å lyssnar på Dylan, och gör en “best of”-lista (det är lite grisigt att göra sånt, men vafan vissa album är för jävla ojämna, på Desire vill man ju bara ha Hurricane, resten är mer eller mindre dynga). Jag ska fatta mig kort: Finns det någon obskyrt okänd låt av denna Gud, som inte får missas på listan? Frågar dig för att jag hoppas att du inte kommer med något annat än det mina vänner lyckas vaska fram. Jag kollade in Sigges lista lite grann, men jag förlorade allt förtroende när jag såg urvalen han har gjort från exempelvis time out of mind, där han totalt ignorerar exempelvis make you feel my love. Jag hoppas förstås att du gör din plikt och avsäger dig all vänskap med du-vet-vem… Är skitdålig på att fatta mig kort. Hälsa Fille att det vårt möte vid Subway i Uppsala aldrig ska glömmas! hoppas att ni känner samma sak…

Gilla!
0
shejken Tuesday May 1st, 2012 - 07:26 PM

Isle Of Wight Ugly Lady

Användandet av frasen I’m all for it får mig DIREKT att tänka på denna härliga kvinna och hennes ännu härligare citat som blev förevigat i Oasis låt Fucking in the Bushes. Vad gör hon idag?! Den programidén borde ni köra. Filip och Fredrik åker runt i UK och besöker alla som besökte Isle of Wight 1970 festivalen 1970.

Gilla!
3
Johan Sundell Monday April 30th, 2012 - 12:49 AM

LÄS DETTA.

Kan vara det värsta sista stycket jag läst i mitt liv =’D

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14753998.ab

Gilla!
1
Erik Asplund Sunday April 29th, 2012 - 01:35 AM

Detta hör ju inte till blogginlägget men så här på fyllan innan läggdags så kan jag inte hålla mig från en aura jag gått och tänkt på länge.
Namnet Jenny. Är inte det en visa-fittan-i-högstadiet-aura över det namnet? Rätta mig om jag har fel.

Gilla!
0
Stefan Krantz Saturday April 28th, 2012 - 09:07 PM

Vilken skum form på fötterna.. Plattfot?

Gilla!
0
Tobbe Sjödin Saturday April 28th, 2012 - 07:32 PM

Ni är brillianta! Fortsätt med era underbara podcasts! Ni får mig att skratta gott i min ensamhet varje gång!
Ni har skapat en ny era av komik i detta torra land! Ni är bäst! Kram / Tobbe

ps. Gällande kebab så kan jag rekommendera en pizzeria nere i Malmö som heter Marathon! Deras stenugnsbakade pizza är även den brilliant!

Gilla!
0
ChrilleGrillben Saturday April 28th, 2012 - 04:26 PM

åhh KEBAB! fan va hungrig jag blev

Gilla!
0
CarlHehehe Saturday April 28th, 2012 - 11:58 AM

Neeeh… kebabsås ska ju vara tre stycken, Inte en stor oätlig majonnäsburk blandat med diverse mystiska ingredienser utkrävlad på min stackars dränkta kebab.

På med libanesisk aioli (toum), mild yoghurtsås och lite stark chilibaserad sås – så blir jag lycklig. Gärna många goda tillbehör till också, på med bladpersilja, inlagd gurka och rova!

Gilla!
0
SimonFhaltin1 Friday April 27th, 2012 - 10:54 PM

Ser att någon har gett tipset Campino i Borås, men då är det väl bättre att söka sig till originalet Campino i Varberg. DEN såsen skulle kunna avsluta krig, alla samlas runt pizzan och drar av ett we shall overcome-moment!

Gilla!
0
Karin Borsch Friday April 27th, 2012 - 09:25 PM

Lisseberg ÄR grejen med Göteborg…

Gilla!
0
Kim Strandberg Tuesday May 1st, 2012 - 07:29 PM

? …