Blog by Filip & Fredrik

Fredrik Thursday March 1st, 2012

Vem vill gå på Jayhawks-konsert med mig ikväll?


Titta på den här stilige karln! Han heter Jesper Börjesson och han är mannen som fick in Ryan Adams på TV4, när han intervjuade honom för Nyhetsmorgon häromledes. Bara det är en bragd i dagens medieklimat, men det är inte därför vi ska tänka på Jesper denna morgon. Det är för att han har bronkit och 39 graders feber.
Och vi som skulle inleda vår medierunk-bromance ikväll, genom att gå på Jayhawks tillsammans! Nu går ju inte det, och här står jag med en biljett ÖVER!
Filip uttrycker i dagens podcast att jag bör bjuda med någon som “kan bli en bra historia”, och det verkar ju rimligt. Däremot delar jag inte hans bestämda uppfattning om personen måste vara känd (risken är då ÖVERHÄNGANDE att ingen jävel hör av sig). Så, vi gör så här: OM du nu vill gå på Jayhawks med mig ikväll, i Stockholm, skriv då en rad i kommentarsfältet här nedanför om varför det skulle bli  ”en bra historia” om jag bjöd med just dig. Du får hemskt gärna vara känd. Är du Martin Björk och tycker att snacket om dig i dagens podcast var kul och harmlöst så ligger du JÄVLIGT bra till.
Viktig klausul: jag räknar det inte som “en bra historia” om du under kvällen giftmördar mig.
Bonus: En jävla kanonplaylist med några av Jayhawks bästa.
Krya på dig, Jesper!
PS. Vi två som går på den här konserten kommer att joinas av den här killen. Han heter Marcus, han spelar musik, han är trevlig, han jobbar extra på Hertz där jag träffar honom då och då, och visst fan är han lik Alex James?

Comments

Gilla!
0
Stefan Krantz Thursday March 8th, 2012 - 10:41 PM

Vem blev det som fick gå med? Inte Martin Björk iaf..

Gilla!
2
coconutconfetti Friday March 2nd, 2012 - 12:05 PM

Vi vill ha detaljer om hur denna date blev!

Gilla!
0
Mattias Karlsson Friday March 2nd, 2012 - 08:23 AM

Snacka om i ha slikat din röv sopren, därför håller tungan kvar i munn men kan va i stan på fyra timmar ;-)

Gilla!
0
Hanna Jacobsson Thursday March 1st, 2012 - 08:01 PM

Jaha, när man för en gångs skull inte stalkar sönder filipochfredrik.com en hel dag så missar man DETTA. Nåväl, ha så kul ikväll den lyckosten som får gå på ljuvlig konsert.

Gilla!
0
Daniel Küng Thursday March 1st, 2012 - 07:37 PM

Attans, så långt bort! Annars vore Kapten Konsument en given följeslagare. Jag måste lära mig att ta ut honom bland folk! Dessutom skrev jag för en timme sedan glada rader om Hertz så succén vore given!

http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=47382&b…

Gilla!
0
Ludvig Berggren Thursday March 1st, 2012 - 06:19 PM

Det vore lajbans att gå på konset ikväll. Välj mig, jag har jobbat hårt som brevbärare på södermalm idag och behöver en skön avslutning på dagen. Och jag älskar Bob Dylan.

Gilla!
2
Andreas Idioten Thursday March 1st, 2012 - 06:16 PM

Det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag bodde i Stockholm.

Gilla!
0
JR_SWE Thursday March 1st, 2012 - 06:08 PM

jag trodde det stog “vem vill gå på Jay Walk med mig”

Gilla!
1
Doorangel Thursday March 1st, 2012 - 06:06 PM

Kommer ditt tysta möte med Morbror Patrik bli av Fredrik? Vill så gärna det!

Gilla!
0
Morbror Patrik Hjalmarsson Thursday March 1st, 2012 - 06:11 PM

Tyvärr inte, jag svarade tydligen för sent.. Märkligt, och väldigt tråkigt. Jag ville se Jayhawks..

Gilla!
0
JessicaSthlm Thursday March 1st, 2012 - 06:12 PM

Dramat kring Morbror Patrik är en hyffsad historia ändå.

Gilla!
0
Henrik Engström Thursday March 1st, 2012 - 05:53 PM

Är det avgjort? Är det försent?
Oavsett, hur ska man kunna sticka ut i det här kontaktannonsröran.
Stora kukar, konstiga dialekter och porr hemma hos Ledin. Känns svårslaget.

Jag vet att du hatar folks drömmar. Men frågan är, Fredrik, har du tupé eller var det bara i min dröm?

Varför…Förmodligen för att det skulle sitta så JÄVLA fint. Jag skulle dessutom behöva bedöva lite dödsångest, glömma bort att ett horoskop i Elle helt plötsligt har rätt, jag och min fru har “fundamentalt olika livsstilar” och jag som nyinflyttad Stockholmare har fått alla min visioner nedtryckta i en påse mjöl. Men jag gillar’t.
Dessutom är jag i behov av en bromance….
http://www.folkbladet.se/kultur/default.as…